Het gemeentebestuur van Kasterlee is gestart met de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan voor Kasterlee.

Hierbij is het belangrijk dat ook alle burgers hun opmerkingen en ideeën over mobiliteit aanbrengen. “Om de inwoners van onze gemeente maximaal te sensibiliseren en te laten participeren, wordt in elke deelgemeente een tentoonstelling over mobiliteit in Kasterlee georganiseerd.” licht burgemeester Ward Kennes toe.

Tentoonstellingen

“Bezoekers kunnen er hun bemerkingen delen, onder andere door een vragenlijst in te vullen en op kaarten aan te duiden waar er bijvoorbeeld fietspaden ontbreken, waar ze voetpaden wensen, hoe ze sluipverkeer zouden vermijden enzoverder.”

De infotentoonstellingen vinden plaats in de bibliotheek van elke deelgemeente:

• in Kasterlee van maandag 13 februari tot en met zaterdag 18 februari (tijdens de openingsuren)

• in Lichtaart van maandag 20 februari tot en met zaterdag 25 februari (tijdens de openingsuren)

• in Tielen van maandag 27 februari tot en met zaterdag 4 maart (tijdens de openingsuren)

Telkens op maandag is de mobiliteitsambtenaar – of een afgevaardigde van de tijdelijke mobiliteitsraad MORA - in de bibliotheek aanwezig van 18 tot 20 uur om verder toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Iedereen kan de vragenlijst online invullen, ook als je de tentoonstellingen niet bezocht.

Alle info staat op www.kasterlee.be. “Deze bevraging vormt een mooie aanvulling op de aanbevelingen die door de tijdelijke mobiliteitsraad (MORA) reeds werden overgemaakt.

De resultaten ervan worden opgenomen in de voorbereidende gesprekken om zo het uiteindelijke mobiliteitsplan voor onze gemeente mee vorm te geven.” besluit Ward Kennes.